Tort Topit De Ciocolată-Caramel

Tort Topit De Ciocolată-Caramel
Tortul topit cu ciocolată-Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 563 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr pudră, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Topită Cu Umplutură De Caramel, Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel, și Tort De Ciocolată Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați ciocolata până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți tigaia de pe foc, dar lăsați vasul peste apă pentru a menține ciocolata caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați 2 căni de zahăr granulat în 1 cană de apă până când zahărul este dizolvat. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a amesteca până când amestecul are o culoare caramel profundă, 15 până la 20 de minute. Când zahărul începe să se rumenească în jurul marginilor tigaiei, rotiți ușor tigaia pentru a vă asigura că amestecul se caramelizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se adaugă imediat smântână și unt; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți 1 cană de sos de caramel și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
6
Scoateți ciocolata din peste apă și amestecați gălbenușurile de ou, apoi amestecați amestecul în caramel în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile cu restul de 2 linguri de zahăr doar până se formează vârfuri moi. Îndoiți o treime din albușurile de ou în amestec de ciocolată, apoi pliați ușor în albușurile rămase până când nu rămân dungi. Răzuiți amestecul într-o tigaie de tort de 8 inci cu unt și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 325 până când o frigăruie de lemn introdusă la 2 inci de partea laterală a tigaiei iese curată, dar centrul tortului este încă umed, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se răcește tortul în tigaie pe un suport timp de 5 minute, apoi se rulează un cuțit între tort și marginea tigaiei. Inversați tortul pe o farfurie, apoi așezați o altă farfurie deasupra și inversați pentru a întoarce tortul în poziție verticală. Se pudrează cu zahăr pudră și se servește cald (Vezi notele) cu sos de caramel rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista