Tortul proaspăt de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 512 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, și Tort Proaspăt De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele doar la fiert într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Pur și simplu într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în alb, vanilie și extract de migdale până când este ușor și pufos din nou, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați jumătate din amestecul de făină și bateți la viteză mică doar până se omogenizează. Bateți în amestecul de lapte de cocos, apoi amestecul de făină rămas, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, aproximativ 30 de minute. Straturi reci în tigăi pe rafturi 5 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigăilor, apoi inversați straturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
1
Încălziți albușurile, zahărul, apa, siropul de porumb și crema de tartru într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând, până când amestecul este cald și zahărul este dizolvat. Bateți amestecul, încă la foc, cu un mixer electric portabil la viteză mare până când este gros și pufos, aproximativ 7 minute. (În funcție de mixer și vreme, acest lucru poate dura mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sirop De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Îndepărtați glazura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
3
Adăugați vanilia și bateți până se răcește și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
1
Periați orice firimituri libere din straturi și puneți 1 strat cu capul în jos pe o farfurie de servire.
2
Se întinde cu aproximativ 1 1/4 căni de glazură și se presară cu ' cană nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați alt strat deasupra, cu partea dreaptă în sus. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului (este posibil să vă rămână puțină glazură) și presărați cu nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
1
* Dacă siguranța ouălor este o problemă în zona dvs., vă recomandăm să utilizați fie albușuri de ou pasteurizate în cutie, fie albușuri de ou pudră reconstituite pentru glazură.* Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit slab. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.