Tort perfect de Ziua Sfântului Patrick

Tort perfect de Ziua Sfântului Patrick
Tortul perfect de Ziua Sfântului Patrick ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 646 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. 1900 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, ciocolată dulce-amară, bere irlandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Aragaz lent Carne de vită și varză: perfectă pentru Ziua Sfântului Patrick, Tort de ciocolată Sf. Patrick, și Tort de tei de Ziua Sfântului Patrick.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați 2 tigăi de tort de 9 inci cu hârtie pergament și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Se toarnă berea într-o cratiță, se adaugă untul și se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pudra de cacao până când amestecul este neted. Lăsați amestecul să se răcească. Într-un castron, bateți ouăle și smântâna împreună până se omogenizează cu un mixer electric și amestecați amestecul puternic pentru a face un lichid neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SmântânăSmântână
StoutStout
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul tare în amestecul de făină și se combină ușor cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt setate și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Scoateți și lăsați să se răcească în tigăi timp de 5 minute înainte de a inversa prăjiturile pe rafturi de sârmă pentru a termina răcirea.
9
Amestecați împreună zahărul cofetarilor, untul și lichiorul de cremă irlandeză până când amestecul formează o înghețare netedă și tartinabilă (adăugați mai mult zahăr sau lichior după cum este necesar pentru a crea consistența dorită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LichiorLichior
GlazuraGlazura
UntUnt
ZahărZahăr
10
Întindeți jumătate de glazură deasupra fiecărui tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Așezați ciocolata tocată într-un bol rezistent la căldură. Aduceți crema la fierbere aproape într-o cratiță mică și turnați peste ciocolată. Se amestecă untul și se amestecă amestecul până când ciocolata se topește și amestecul este foarte neted. Se lasă să se răcească până când amestecul este turnat, dar nu subțire sau prea curgător, 10 până la 15 minute. Stivați ușor un tort deasupra celuilalt, înghețând părțile superioare și stropiți cu grijă amestecul de ciocolată peste tort, permițând picăturilor decorative să curgă pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista