Banana de nucă de cocos Luau tort necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți extract de vanillan, ou, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paula ' s Laula Luau Coconut Pie, Tort De Nucă De Cocos Cu Banane, și Tort De Nucă De Cocos Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Grăsime și făină 1 (12-cană) staniu de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
4
Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron mare al unui mixer de suport, adăugați untul și zaharurile și bateți până când amestecul este foarte ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă în ou până se încorporează. În timp ce mixerul funcționează, adăugați ingredientele uscate și apoi crema. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți în piureul de banane și vanilie. Umpleți fiecare ceașcă de briose 2/3 din drum cu aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți brioșele până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți cositorul din cuptor și, când este suficient de rece pentru a manipula, transferați brioșele într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Aliniați o tigaie cu o folie de silpat sau aluminiu care a fost unsă cu unt Generos.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
2
Aruncați nucile de macadamia cu untul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați zahărul cu apa și crema de tartru. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Când siropul atinge o culoare aurie-chihlimbar medie, opriți focul și amestecați jumătate din sirop în bol cu nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Turnați amestecul pe tigaia pregătită și lăsați fragilul să se răcească. La zahărul caramelizat rămas, amestecați cu grijă laptele de nucă de cocos. Răciți complet sosul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Când fragilul s-a răcit, tocați-l aproximativ cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Aranjați un inel de ananas pe o farfurie mică. Inversați un tort pe inelul de ananas. Se acoperă cu o lingură mică de înghețată de nucă de cocos și o stropire de macadamia tocată fragilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De Inimă
7
Stropiți desertul cu 2 linguri de sos de caramel și garnisiți cu puțină mentă. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.