Tort Dublu De Marmură De Ciocolată

Tort Dublu De Marmură De Ciocolată
Dublu tort de marmura de ciocolata ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Acest desert are 490 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, sare, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort dublu de marmură de ciocolată, Tort De Marmură De Ciocolată, și Tort De Marmură De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o făină o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Combinați 1/3 cană de coca și 1/2 cană de zahăr alb și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
2
Într-un castron mare, bateți albușurile până se înțepenesc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un alt castron, cremă untul cu 1 cană de zahăr și zahărul brun. Bateți gălbenușurile, apoi vanilia și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un alt castron, amestecați făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu. Bateți în amestecul de cremă. Amestecați aproximativ 1/3 din albușurile de ou în aluat pentru a-l ușura și apoi pliați restul ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți aproximativ 1/4 din aluat într-o tigaie cu tub unsă și făinată și presărați cu aproximativ 1/3 din amestecul de cacao-zahăr. Continuați să repetați straturile, terminând cu aluatul. Cu un cuțit, rotiți ușor amestecul de aluat și cacao împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Coaceți la 325 grade F (175 grade C) timp de 1 3/4 ore sau până când se testează cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească pe un raft. Face 16 până la 20 de porții.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru tortul de marmură. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista