Tort De Vis Cu Ananas Macadamia
Tortul de vis cu ananas Macadamia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 525 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Încercați Tort De Ananas De Vis Cu Susul În Jos, Pink Pineapple Dream, și Desert De Vis Cu Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și tapetați cu hârtie cerată două tigăi de tort de 8 inch.
Scurgeți și rezervați siropul din ananas.
Adăugați suficientă apă în sirop pentru a face 1/2 cană lichid.
Puneți lichidul într-o cratiță mică și amestecați în amidon de porumb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 2 minute; se amestecă ananasul rezervat. Lingura de umplere într-un castron mic. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mic.
În castron mare, crema de unt sau margarina.
Adăugați 1/2 cană de zahăr și bateți până devine pufos. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu lapte în două părți, amestecând după fiecare adăugare.
Întindeți aluatul în tigăi pregătite.
Se presară cu toate, cu excepția a 2 linguri de nuci de macadamia.
Într-un alt castron, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri tari.
Întindeți albușurile uniform peste aluat.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când testerul introdus în centrul straturilor iese curat.
Scoateți din cuptor; se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă. Slăbiți marginile cu spatula și scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia cerată.
Așezați un strat, cu tortul în jos, pe farfurie.
Se întinde cu umplutură de ananas.
Așezați al doilea strat, cu bezea în jos peste umplutură.