Tort De Vis Cu Ananas Macadamia

Tort De Vis Cu Ananas Macadamia
Tortul de vis cu ananas Macadamia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 525 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Încercați Tort De Ananas De Vis Cu Susul În Jos, Pink Pineapple Dream, și Desert De Vis Cu Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și tapetați cu hârtie cerată două tigăi de tort de 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți și rezervați siropul din ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SiropSirop
3
Adăugați suficientă apă în sirop pentru a face 1/2 cană lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
4
Puneți lichidul într-o cratiță mică și amestecați în amidon de porumb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 2 minute; se amestecă ananasul rezervat. Lingura de umplere într-un castron mic. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
AnanasAnanas
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
În castron mare, crema de unt sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați 1/2 cană de zahăr și bateți până devine pufos. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
8
Adăugați amestecul de făină alternativ cu lapte în două părți, amestecând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
9
Întindeți aluatul în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se presară cu toate, cu excepția a 2 linguri de nuci de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
11
Într-un alt castron, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Întindeți albușurile uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Coaceți timp de 35 de minute sau până când testerul introdus în centrul straturilor iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor; se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă. Slăbiți marginile cu spatula și scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
15
Așezați un strat, cu tortul în jos, pe farfurie.
16
Se întinde cu umplutură de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Așezați al doilea strat, cu bezea în jos peste umplutură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista