Tort de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare

Tort de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare
Torta de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 262 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, tăiței lasagna, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Presărați sare peste 9 felii de vinete; rezervați orice felii rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați vinetele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește; înjumătățiți felii în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Combinați apa clocotită și roșiile; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se scurge și se toacă fin.
6
Înveliți un vas de copt de 8 1/2 x 4 1/2 inch cu spray de gătit; căptușiți vasul cu folie de plastic. Înveliți ușor folia de plastic cu spray de gătit. Aranjați 5 bucăți de tăiței în partea de jos a vasului; deasupra cu jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Întindeți jumătate de pesto peste brânză; se acoperă cu 9 bucăți de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Presară jumătate de roșie peste vinete. Repetați straturile, terminând cu tăiței. Acoperiți cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Așezați un vas de copt gol de 8 1/2 x 4 1/2 inch deasupra torte.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Așezați 2 conserve (15 uncii) în poziție verticală în vas. Se da la frigider peste noapte.
11
Îndepărtați conservele, vasul de copt gol și foaia superioară de folie de plastic. Inversați torte pe un platou; îndepărtați folia de plastic rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Tăiați torte transversal în 8 felii.
13
Se servește la temperatura camerei cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista