Tortul de vacanță cu ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 664 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de zară, ouă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Tort De Vanilie Cu Rodie De Ciocolată Albă {Holiday Classics}, Tort Alb De Vacanță, și Coaja De Vacanță Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, smântână unt și 1-1/2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare; pus deoparte. Se amestecă treptat Zara în ciocolată albă; adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
3
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ciocolată, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mic și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari. Bateți treptat zahărul rămas, câte o lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat. Îndoiți în nuci pecan și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Pentru glazură, bateți untul, zahărul, vanilia și 3 linguri de lapte la viteză mică într-un castron mare până se umezesc. Bateți pe mediu timp de 1-1 / 2 minute, adăugând lapte suplimentar pentru a obține consistența răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.