Tort De Turtă Dulce

Tortul de turtă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 225 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de mere, melasă, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, tort de turtă dulce fără ouă , cum se face tort de turtă dulce fără ouă, și Tort De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați tigaia Bundt cu spray de gătit cu aromă de unt. Pune deoparte.
Se toarnă mere, melasă și ulei vegetal într-un bol mare de amestecare.
Adăugați ouă. Se amestecă bine.
Amestecați ingredientele uscate rămase într-un bol separat.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de mere. Se amestecă bine.
Se toarnă aluatul de tort în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cuptor. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă aproximativ 20 de minute. Inversați tortul pe placa de servire.