Tort de scorțișoară fără gluten cu burniță de vanilie

Tort de scorțișoară fără gluten cu burniță de vanilie
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul de scorțișoară fără scorțișoară fără gluten cu burniță de vanilie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, unt, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de vanilie (rețetă fără gluten*), Tort de cafea cu scorțișoară-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Tort De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit (fără făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați amestecul de făină, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul granulat cu un mixer electric la viteză medie-mare până la pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut; bateți treptat ouăle și 2 lingurițe de vanilie până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Transferați jumătate din aluat într-un castron mic; se amestecă scorțișoară. Alternativ, lingurați aluatul simplu și aluatul de scorțișoară în tigaie și rotiți cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe raftul de răcire 15 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, laptele și restul de 1/2 linguriță de vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți peste tort.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista