Tort de scorțișoară fără gluten cu burniță de vanilie

Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul de scorțișoară fără scorțișoară fără gluten cu burniță de vanilie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, unt, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de vanilie (rețetă fără gluten*), Tort de cafea cu scorțișoară-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Tort De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit (fără făină).
Într-un castron mic, amestecați amestecul de făină, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul granulat cu un mixer electric la viteză medie-mare până la pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut; bateți treptat ouăle și 2 lingurițe de vanilie până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică doar până se combină.
Transferați jumătate din aluat într-un castron mic; se amestecă scorțișoară. Alternativ, lingurați aluatul simplu și aluatul de scorțișoară în tigaie și rotiți cu cuțitul.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe raftul de răcire 15 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, laptele și restul de 1/2 linguriță de vanilie până se omogenizează.