Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de tort cu morcovi vegani din cereale integrale cu glazură de lămâie, Cel mai bun tort de pâine cu lămâie cu iaurt, și Tort De Pâine Cu Iaurt Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o tigaie de pâine de 9 x 3 x 5 inci cu spray de gătit și praf cu făină. Pune deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul, 1/3 cană de iaurt, uleiul, ouăle și ghimbirul. Se amestecă amestecul uscat în amestecul de iaurt, apoi se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Spray De Gătit
Scorțișoară
Morcov
Ghimbir
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bateti
Bol
3
Se transferă în tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Transferați într-o grătar pentru a se răci 15 minute în tigaie; scoateți din tigaie pentru a se răci complet. Se amestecă împreună restul de 1/3 cană de iaurt și zahăr de cofetărie. Chiar înainte de servire, stropiți glazura peste tortul așezat pe grătar. Feliați în 10 bucăți.