Tort De Nuci De Dovleac
Tortul cu nuci de dovleac necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 362 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort De Nuci De Dovleac, Tort De Dovleac-Nuc, și Tort de dovleac cu sos de nuc Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovleac, laptele evaporat, ouăle, zahărul, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și sarea.
Transferați amestecul în tigaia pregătită.
Se toarnă amestecul de tort galben uscat peste amestec, se presară cu nuci și se stropesc cu margarină topită.
Coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și continuați să coaceți 15 minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.