Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu nucă de cocos-lămâie. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, garnituri: afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tortul de nucă de cocos al bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de nucă de cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort De Nucă De Cocos-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
3
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță. vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
4
Bateți albușurile și sarea la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat; pliați în albușurile rămase. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Întindeți umplutura de lămâie între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
7
Întindeți glazură albă pufoasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Presărați partea superioară și părțile laterale cu nucă de cocos; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
9
Notă: Bușul este otrăvitor dacă este ingerat. Dacă crenguțele de Buș sunt folosite ca garnitură, tăiați un cerc mic de folie de plastic rezistentă și poziționați-vă în centrul tortului înainte de a aranja crenguțe și afine deasupra tortului.