Tort De Nucă De Cocos-Lămâie

Tort De Nucă De Cocos-Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu nucă de cocos-lămâie. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, garnituri: afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tortul de nucă de cocos al bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de nucă de cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort De Nucă De Cocos-Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță. vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Bateți albușurile și sarea la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat; pliați în albușurile rămase. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți umplutura de lămâie între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
7
Întindeți glazură albă pufoasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Presărați partea superioară și părțile laterale cu nucă de cocos; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
9
Notă: Bușul este otrăvitor dacă este ingerat. Dacă crenguțele de Buș sunt folosite ca garnitură, tăiați un cerc mic de folie de plastic rezistentă și poziționați-vă în centrul tortului înainte de a aranja crenguțe și afine deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Îndepărtați garnitura înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista