Tort de nucă de cocos cu umplutură de zmeură

Tort de nucă de cocos cu umplutură de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos cu umplutură de zmeură. Această rețetă face 16 porții cu 284 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, și Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, combinați zmeura, 1/3 cană zahăr, 2 linguri apă și 1/8 linguriță sare într-o cratiță; se aduce la fierbere. Gatiti la foc mediu 5 minute, amestecand frecvent pana cand boabele se descompun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați amidonul de porumb și lichiorul; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de zmeură, amestecând cu un tel; reveniți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand este foarte gros, amestecand continuu. Puneți amestecul într-un castron; acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde din metal de 3 (8 inci) cu spray de copt și căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de copt; puneți deoparte tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
6
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Așezați 1 1/4 căni de zahăr, ulei, unt și vanilie într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie timp de 5 minute sau până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați apă de nucă de cocos; bate la viteză mică 1 minut sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De CocosApă De Nucă De Cocos
10
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică 1 minut sau până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Așezați 6 albușuri într-un castron mare și curat. Bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat; bate 1 minut. Se amestecă un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
13
Coaceți la 350 timp de 19 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe o grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
14
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
15
Pentru a pregăti glazura, așezați 3 albușuri de ou și smântână de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
16
Combinați 1/2 cană de zahăr, 3 linguri de apă și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță; se aduce la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte într-un flux subțire pe partea laterală a bolului de amestecare. Creșteți treptat viteza la mare; bateți 3 minute sau până se îngroașă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Pentru a asambla tortul, Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate de umplutură (aproximativ 1 cană), lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu un alt strat de tort și se întinde cu umplutura rămasă, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
19
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați ușor fulgii de nucă de cocos în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt, înmuiatunt, înmuiat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii făină de nucă de cocos (cum ar fi Bob ' s Red Mill) sau făină de tort (aproximativuncii făină de nucă de cocos (cum ar fi Bob ' s Red Mill) sau făină de tort (aproximativ4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii tort făină (despreuncii tort făină (despre791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyChambord (lichior cu aromă de zmeură)Chambord (lichior cu aromă de zmeură)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă de cocos (cum ar fi Goya)apă de cocos (cum ar fi Goya)32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymazăre congelatămazăre congelată0Bucăți de caramele Heath Baralbusuri de ou (aproximativ 9)albusuri de ou (aproximativ 9)3mari1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită6mari1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită1/4 cană plus 1 lingură apă rece, împărțită340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOhalbe de zmeură proaspătăhalbe de zmeură proaspătă0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr, divizatzahăr, divizat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfulgi de nucă de cocos neîndulciți, prăjițifulgi de nucă de cocos neîndulciți, prăjiți1Oreos dublu umplutnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista