Tort de morcovi premiat de Pat
Tortul de morcovi premiat de Pat necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 416 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți pe porție. Este perfect pentru Paște. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bird Bakery Premiat Tort De Morcovi Mini Cupcakes, Tortul cu lămâie premiat al mătușii mele Lucille, și Tort De Condimente Cu Capul În Jos Cu Pecan De Căpșuni Premiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inci.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați uleiul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Se amestecă amestecul de făină doar până se combină. Se amestecă nuci pecan tocate, mâncare pentru copii cu morcovi, morcovi rasi și nucă de cocos.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 50 până la 60 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.