Tort De Morcovi Minis

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Minis de tort cu morcovi. Această rețetă face 30 de porții cu 420 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de topping biciuit cu bici rece, pătrate de bomboane masticabile portocalii, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Red Velvet Cake Mini, Tort Cu Brânză Cu Unt De Arahide Minis, și Tort Cu Brânză Cu Unt De Arahide Minis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă în amestecul de budincă uscată. Lingură în 48 de mini căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește cupcakes în tigăi 10 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet. Între timp, apăsați bomboanele până se înmoaie; rulați fiecare pentru a semăna cu morcovul.
Lingură glazură în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă.
Scoateți cupcakes-urile din căptușeli; tăiați orizontal în jumătate. Umpleți fiecare cu aproximativ 1 lingură. Amestec rece de bici. Se acoperă cu amestecul de bici rece rămas, nuci și bomboane de morcovi.