Tort De Morcovi
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 368 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci sau o tigaie de 9 pe 13 inci sau cu spray de gătit sau ulei. În plus, puteți așeza și un cerc de pergament decupat pe fundul tigaiei.
2 radeți morcovii cu o răzătoare(modul vechi!) sau un robot de bucătărie. Prefer morcovii răzuți mediu-nu prea mari, nici prea fini.
3 într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, sarea, zahărul de cofetărie și zahărul brun. Se amestecă uleiul și ouăle, apoi morcovii.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 30 până la 40 de minute, sau până când o scobitoare iese curată.
5 răciți complet, apoi înghețați glazura de brânză cremă.
Retipărit cu permisiunea din cartea de coacere a camioanelor de tratamente de Kim Ima, (c) Circulator2011 William Morrow