Torta de migdale-lămâie cu căpșuni proaspete ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 380 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, migdale, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Căpșuni proaspete și afine cu cremă de migdale, Tort Bundt de migdale cu căpșuni proaspete, și Tort De Migdale-Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți tigaia cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu ulei. Linia de jos cu hârtie pergament rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Periați hârtia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Așezați 2 linguri de masă matzo în tigaie și agitați pentru a acoperi; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Combinați restul de 2 linguri de masă matzo, făină de migdale și 1/3 cană de zahăr într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; Așezați albușurile într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1/3 cană de zahăr în gălbenușuri. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de gălbenușuri până când este gros și pufos. Bateți în 6 linguri de ulei de măsline, apoi suc de lămâie, suc de portocale și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ulei De Măsline
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Se amestecă ingredientele uscate.
9
Adăugați 1/2 linguriță de sare în alb; folosind bătăi curate și uscate, bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și bateți până se întărește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de gălbenușuri în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
Gălbenuș De Ou
10
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Presărați migdale peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
12
Coaceți tortul până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Așezați tigaia pe raft; răciți tortul complet în tigaie. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți tigaia cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Folie De Aluminiu
1
Combinați 2 căni de căpșuni feliate și 1 lingură de zahăr în procesor; se amestecă până se omogenizează. Îndulciți sosul cu mai mult zahăr, dacădorit; transferați într-un castron mic. faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în jurul tortului; eliberați laturile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Tăiați tortul în pene.
4
Se servește cu sos și căpșuni feliate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Sos
5
* Uneori etichetate "migdale măcinate"; disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
1
Dacă nu găsiți făină de migdale pe piață, Faceți-vă propria măcinând migdale în procesor într-o pulbere fină.