Tort de mere cu pesmet-alune

Tort de mere cu pesmet-alune
Torta de mere cu pesmet-alunele ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 756 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați alune, pesmet din, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Hazelnut Torte, Hazelnut Torte, și Hazelnut Torte.

Instrucțiuni

1
Aranjați merele în chiarstrat în tigaie mare mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară cuzahăr, apoi se toarnă cidru de mere peste. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când merele sunt delicate, întorcând ușor merele ocazional,8 până la 10 minute. Descoperiți; gătiți până când sucul se evaporă, întorcând frecvent, dar cu grijă, merele pentru a păstra pene intacte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
MărMăr
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați merele să se răceascăcomplet în tigaie. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați în castron. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Spreadbreadcrumbs pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până se usucă și auriu ușor, amestecândocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se macină fin alunele și 6linguri de zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
5
Adăugați 3 căni; procesați 5 secunde.
6
Transferamestec la castron mare. Se amestecă 4 lingurizahăr, coajă de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați lapteleși untul într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se toarnăamestec de lapte-unt peste pesmetamestec; se amestecă până se umezește (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
9
Lăsați aluatul să se odihnească în castron până la lichideste absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Transferați aluatul 1cup pe suprafața de lucru înmuiată. Gatherinto minge; aplatiza în disc. Apăsați până la 9 inci; înfășurați în plastic. Se răcește cel puțin 1 orăpentru crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
FolieFolie
11
Transferați aluatul rămas lasuprafața de lucru. Aduna în minge; aplatiza intodisk. Apăsați discul pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă de 9 inci cu fundul detașabil,împingând crusta în sus pentru a extinde 1/2 inch deasupra laturilor. Capac; se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
12
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. umpleți crusta cuamestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Așezați crusta superioară peste umplutură.Îndoiți crusta de jos deasupra peste marginile topcrust, apăsând împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
14
Coaceți torte până când crusta este aurie adâncăși crusta începe să se separe de părțile laterale ale tigaiei (crusta superioară se poate crăpa), aproximativ 1 oră. Coolin tigaie pe raft cel puțin 2 ore. Cu atențiescoateți părțile laterale din tigaia pentru tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
15
Transferați toplatter. Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
16
Tăiați în margini.
17
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista