Tort de mâncare Mocha Mousse Angel cu frișcă de ciocolată

Mocha Mousse Angel tort alimentar cu frisca de ciocolata este un fără gluten desert. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de un tort de mâncare înger pre-făcut de orice fel, frișcă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare înger cu fructe de pădure și frișcă, Tort De Mâncare Înger Cu Căpșuni Și Frișcă, și Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Frișcă Heath Bar.
Instrucțiuni
Pregătiți tortul cu mâncare înger conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Lasă să se răcească. Cu un cuțit zimțat, tăiați-l în trei straturi uniforme.Pregătiți mousse. Puneți apă clocotită într-un bol de amestecare.
Adăugați cafeaua și amestecați pentru a se dizolva.
Adăugați marshmallow crincormme și bateți la foc mic până se omogenizează și se omogenizează. Îndoiți toppingul biciuit.Căptușiți o tigaie rotundă de 9 inci cu folie și așezați primul strat al tortului cu mâncare înger în tigaie. S-ar putea să trebuiască să-l strivi puțin.
Întindeți aproximativ 1/2 din mousse de mocha peste tort. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Adăugați mousse de mocha rămasă. Se acoperă cu stratul rămas de tort cu mâncare înger. Puneți folie de plastic peste tort și puneți totul la congelat timp de aproximativ 3 ore sau până când frozen.As de îndată ce puneți tortul în congelator, continuați și începeți să pregătiți frisca de ciocolată, deoarece amestecul de ciocolată necesită și un timp de răcire.
Bateti zaharul, pudra de cacao, laptele, pudra de cafea si crema de tartru in vasul unui mixer de stand pana se omogenizeaza. Acoperiți și refrigerați până se răcește bine, aproximativ 1 oră sau până la 4.Puneți vasul mixerului de suport înapoi pe mixer și cu accesoriul de tel, bateți pe mediu, adăugând treptat crema. Continuați să bateți, crescând ușor viteza, până când încep vârfurile rigide formă — aveți grijă să nu exagerați.
Scoateți tortul congelat din congelator și desfaceți părțile laterale ale tigaiei. Îndepărtați folia și puneți tortul înghețat pe o tavă de tort.
Întindeți frisca de ciocolată peste întregul tort. Veți avea o mulțime de frișcă de ciocolată și posibil chiar și puțin rămasă. Păstrați tortul la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "