Tort De Mâncare Înger Cu Ananas-Nucă De Cocos
Dacă 43 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul alimentar ananas-nucă de cocos ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de portocale, ananas, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mâncare Cu Înger De Ananas, Tort Alimentar Ananas Angel: Proaspăt Și Fructat, și Tort de pâine Angel Food cu compot de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ananasul și extractul de nucă de cocos. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți pe cel mai mic grătar de cuptor la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Pentru topping, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și extractul de ananas până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit. Frost de sus și părți de tort.
Se presară cu nucă de cocos.