Tort De Lămâie Cu Afine Ricotta
Tortul cu Ricotta cu afine cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 406 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Simply Recipes are 3087 de fani. Cap la magazin și ridica toate scop făină, brânză ricotta, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de lire la grătar cu sos de afine și cremă de Ricotta, Tort de lămâie Ricotta cu fructe de pădure, și Tort De Afine Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 325 buc. f (160 buc.c). Pregătiți o tigaie de pâine de 9x5 inci, ungând interiorul cu unt.
Bateți ingredientele uscate: într-un castron mediu, amestecați energic făina, praful de copt și sarea.
Aruncați afinele cu făină: clătiți afinele și aruncați-le cu puțină făină pentru a le acoperi ușor (acest lucru le va ajuta să nu se scufunde în fundul tortului).
Amestecați ingredientele umede și zahărul pentru aluat: folosiți un mixer electric (puteți amesteca manual, dar veți obține rezultate mai bune dacă utilizați un mixer electric) pentru a bate împreună untul, ricotta și zahărul, la viteză mare, timp de 3 minute, până la palid și pufos.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând la viteză medie timp de un minut după fiecare adăugare.
Se amestecă coaja de lămâie și extractul de vanilie. Nu vă faceți griji dacă aluatul pare puțin coagulat în acest moment. Nu este coagulat; doar arată așa.
Adăugați ingrediente uscate, apoi afine:
Scoateți vasul din mixer și amestecați ingredientele uscate în 3 sau 4 adaosuri, până când sunt încorporate. Nu amestecați prea mult. Se amestecă afinele.
Turnați aluatul în tigaia pregătită, netezind blatul cu o spatulă de cauciuc.
Așezați pe o foaie de copt pe grătarul din mijloc al cuptorului. (Acest lucru va ajuta la moderarea temperaturii din partea de jos a tigaiei.)
Coaceți la 325 cm.F (160 cm. C) timp de 1 oră, 10 minute până la 1 oră și 20 de minute, sau până când un tester introdus în centru iese în cea mai mare parte curat sau dacă apăsați pe centru cu degetele și ridicați, suprafața tortului revine ușor înapoi.
După primele 40 de minute de coacere, poate doriți să puneți o foaie de folie de aluminiu deasupra tigaiei pentru a nu se rumeni în continuare.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute în tigaie. Apoi rulați un cuțit plictisitor în jurul marginii tortului pentru a vă asigura că este separat de tigaie.
Scoateți ușor tortul din tigaie și lăsați-l să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Lăsați să gătească complet înainte de feliere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort de lire sterline în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "