Tort De Lăcustă

Tort De Lăcustă
Tortul Grasshopper ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 745 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, extractul de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Lăcustă, Tort Grasshopper Fudge, și Tort de lăcustă Judi.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Bateți zahărul granulat, amidonul de porumb, extractul de mentă, oul și gălbenușul de ou într-un bol mediu termorezistent până la neted. Treceți treptat jumătate din laptele fierbinte în amestecul de zahăr, apoi reveniți în tigaie cu laptele rămas. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un bol (se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, dacă pare cocoloasă), apoi se amestecă ciocolata albă și colorantul alimentar verde până se topește ciocolata. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Faceți toppingul: bateți smântâna grea, zahărul cofetarilor și extractul de mentă într-un bol cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri medii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort pe un platou; întindeți umplutura deasupra, oprindu-vă la 1/2 inch de margine. Sus cu al doilea strat de tort și apăsați ușor în jos. Se acoperă cu frisca și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
11
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista