Tort De Dovleac-Pecan
Tortul de dovleac-Pecan necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 79 de cenți pe porție. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, napolitane de vanilie, dovleac solid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dovleac Pecan Rom Tort, Dovleac Pecan Strat Tort, și Tort Cu Strat De Dovleac-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați napolitane, nuci pecan și unt până se sfărâmă. Apăsați în trei unse și presarata cu faina 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Pentru tort, într-un alt castron mare, bateți amestecul de tort, dovleac, ouă și unt; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la înălțime timp de 2 minute.
Se întinde peste crustă în fiecare tigaie.
Coaceți la 350 de minute timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până la pufos.
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Se întinde subțire umplutura între straturi (cu firimituri în jos) și pe părțile laterale ale tortului.
Întindeți toppingul de caramel deasupra tortului, permițând unora să picure pe părți.
Garnisiți cu jumătăți de pecan. A se păstra la frigider.