Tort De Crab Po ' Boys

Tort De Crab Po ' Boys
Crab Cake Po ' Boys ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 594 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de amestec de brioșă de porumb, carne de crab, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Nuc Crusted Crab prăjituri aka atunci când băieții sunt trist, Tort de Crab pe un Bun, și Creveți Po ' Boys.

Instrucțiuni

1
Split role în jumătate pe lungime lăsând o balama de-a lungul 1 parte. Gol în centrul de sus și de jos a fiecărei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Așezați firimiturile de pâine și amestecul de plante într-un blender și bateți pentru a face firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un castron. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de firimituri. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mediu, adăugați carnea de crab și 1 cană de sos Remoulade. Se amestecă ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați amestecul de pesmet și aruncați ușor până se combină. Peste amestecare va face ca prăjiturile de crab să devină gumoase. Forma 12 crab prăjituri aproximativ 2 1/2 inch diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
GummiesGummies
CrabiCrabi
7
Se toarnă amestecul de brioșă de porumb pe o farfurie sau o farfurie superficială (o farfurie de plăcintă funcționează bine). Înveliți cu grijă prăjiturile de crab în amestecul de brioșe de porumb și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
CrabiCrabi
8
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, prăjiți prăjiturile de crab în loturi până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați într-o tavă de foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Coaceți prăjiturile de crab în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți prăjituri de crab pe rola franceză scobită cu salată, roșii și sos suplimentar de Remoulade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola FrancezăRola Franceză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
CrabiCrabi
12
Într-un castron mic, zdrobiți caperele cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați sos tartar, condimente Cajun, hrean și sos de ardei iute și combinați complet. Dacă aveți timp, lăsați să se răcească la frigider, acoperit, timp de cel puțin 1 oră pentru a lăsa aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Sos TartarSos Tartar
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Randamente: 2 cupe
15
Timp de pregătire: 5 minute
16
Timp de pregătire inactiv: aproximativ 1 oră
17
Ușor de preparat: ușor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista