Tort de condimente cu zahăr brun cu smântână și mere caramelizate

Tort de condimente cu zahăr brun cu smântână și mere caramelizate
Tortul cu condimente cu zahăr brun cu smântână și mere caramelizate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 496 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smântână, bicarbonat de sodiu, mere galan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prajitura cu zahar brun-condiment cu mere caramelizate, Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. ușor unt și tigaie de tort cu făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
1
Cojiți și miez merele, apoi tăiați-le în pene groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
2
Întindeți untul înmuiat într-un strat uniform pe fundul unei tigaie grele de 12 inci și presărați cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pene de mere și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până când zahărul se topește și merele încep să degajeze lichid, aproximativ 10 minute. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merele sunt doar fragede si sucurile devin siropoase, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
4
Se toarnă siropul din tigaie într-un vas mic termorezistent, apoi se sotează merele, amestecând ocazional, până se caramelizează și foarte fragede, încă aproximativ 30 de minute. Întoarceți siropul la mere și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
1
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos. Bateți în ou până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați sirop de arțar, smântână și vanilie și bateți până se combină bine. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, apoi amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul în tigaia pentru tort și coaceți până când tortul se rumeneste și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
FrigaruiFrigarui
1
Bateți smântâna cu smântână și zahăr folosind bătăi curățate la viteză mare până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CremăCremă
ZahărZahăr
1
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi inversați tortul pe o farfurie și tăiați-l în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
2
Se servește cald sau la temperatura camerei, acoperit cu amestec cald de mere și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CremăCremă
1
* Merele caramelizate pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți la foc mic.* Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi păstrat, acoperit lejer cu folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista