O porție conține 676 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frișcă de ghimbir, zahăr brun, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de turtă dulce cu sos de caramel de rom cu unt, Tort de ciocolată-curmale cu glazură de caramel lipicioasă de ciocolată, și Tort de ciocolată-curmale cu glazură de caramel lipicioasă de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți frisca de ghimbir conform instrucțiunilor din Pasul 1 al rețetei (prin răcire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ghimbir
3
Bucăți de ciocolată cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topesc și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Bateți zahărul brun și untul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 5 ingrediente. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă împreună apă caldă și următoarele 2 ingrediente. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
8
Amestecul va spuma.) Se amestecă treptat amestecul de melasă și vanilie în amestecul de ciocolată doar până se amestecă. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 8 inci unse și făinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Melasă
Vanilie
9
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Între timp, pregătește Ganache mătăsos.
11
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort sau pe o farfurie de servire.
12
Se întinde cu jumătate de ganache; se presară cu 1/2 cană de bucăți de caramel. Se acoperă cu al doilea strat de tort; se întinde cu ganache rămas și se presară cu 1/2 cană de bucăți de caramel rămase. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Acoperiți și răciți 2 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Finalizați pregătirea Frișcăi de ghimbir conform instrucțiunilor din Pasul 2 al rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ghimbir
14
Întindeți blatul și părțile laterale ale tortului cu frișcă chiar înainte de servire.