Tort de ciocolată beat scufundat

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete la cutia de rețete, tortul de ciocolată beat scufundat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 78 de cenți pe porție. 184 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Ciocolată Scufundat Cu Nebun De Fructe De Pădure, Tort scufundat de ciocolată neagră cu prost de zmeură, și Cupcakes scufundate cu ciocolată-portocală.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți ușor prunele și Marsala la foc mic până când sunt fierbinți.
Se ia de pe foc și se lasă aproximativ 1 oră sau până când prunele au absorbit aproape tot lichidul. Bateți prunele și orice băutură rămasă într-un robot de bucătărie până când sunt tocate aproximativ.
Ungeți și tapetați baza unei forme de arc de 20 cm. Praf cu cacao, îndepărtați orice exces și rezervați. Topiți untul și ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Se amestecă amestecul de prune.
Bateți zaharurile, 2 ouă și 2 gălbenușuri până devin palide, groase și dublate în volum. Îndoiți amestecul de ciocolată și vanilia în amestecul de ouă, apoi Cerneți peste migdalele măcinate, făina și cacao rămasă. Îndoiți până când totul este combinat.
Bateți albușurile până se înțepenesc și pliați ușor în amestec. Puneți lingura în forma pregătită și coaceți timp de 20-25 de minute sau până când se formează o crustă ușoară. Se lasă să se răcească în staniu, se va scufunda și se va sparge pe măsură ce se răcește.
Scoateți din staniu și praf cu cacao înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.