Tort de cartofi dulci cu crustă de scorțișoară fără Gluten și Pecan prăjit

Scorțișoara fără Gluten și prăjitura de cartofi dulci cu crustă de Pecan prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, iaurt, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu cartofi dulci ușurată cu crustă de Pecan dulce și sărată (fără gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați!), Brownies cu cartofi dulci fără gluten, și Biscuiți cu cartofi dulci, Pecan și ghimbir fără Gluten și zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 12-Cupa canelat tub tort pan cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați nuci pecan, zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară.
Se presara in tigaie, de cotitură tigaie pentru a distribui uniform.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, zahăr brun, 2 lingurițe de scorțișoară, nucșoară, cartofi dulci, ulei, iaurt, vanilie și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Cu grijă lingura în tigaie.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se presară ușor cu zahăr pudră.