Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară-Pecan
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul de cafea streusel cu scorțișoară-Pecan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 186 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ouă, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort De Cafea Pecan-Streusel, și Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente. Pune deoparte.
Bateți zahărul și untul cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați smântână, vanilie și ouă; bate bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt, bătând doar până când ingredientele uscate sunt umede.
Combinați zahărul brun, nucile pecan și scorțișoara într-un castron mic.
Puneți 1/2 din aluat în tigaia pregătită; presărați uniform cu 1/2 din amestecul de zahăr brun. Lingura rămasă peste amestecul de zahăr brun și se întinde uniform.
Presărați amestecul de zahăr brun rămas peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă.
Combinați zahărul pudră, laptele și 1/2 linguriță de vanilie într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste tortul cu cafea.