Tort De Cafea Cu Plăcintă Cu Dovleac
Tortul de cafea cu plăcintă cu dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 236 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați făină, extract de vanillan, condimente de plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Cafea Cu Dovleac, Tort De Cafea Cu Dovleac, și Tort De Cafea Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x12 inci.
Se amestecă 3 căni de făină, 2 lingurițe de praf de copt și 1 linguriță de sare împreună într-un castron. Se amestecă 1 cană de zahăr alb, zahăr brun, 1 cană de unt topit, 2 ouă și extract de vanilie până când aluatul este doar combinat.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se face ușor, 5 minute.
Bateți 1 cană de zahăr alb și 1 cană de unt topit împreună într-un castron până când sunt cremoase. Se amestecă piureul de dovleac, 1 cană de făină, 2 ouă, 1 lingură de scorțișoară, condiment pentru plăcintă cu dovleac, nucșoară, 1 linguriță praf de copt și 1 linguriță sare până când aluatul este neted.
Se toarnă aluatul peste stratul inferior parțial copt.
Se amestecă 1 lingură de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară împreună într-un castron mic; se presară peste stratul de dovleac.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 35 de minute.