Tort De Cafea Cu Piersici
Tort de cafea piersic ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort De Cafea Cu Piersici, Tort De Cafea Cu Piersici, și Tort De Cafea Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 8x8 inci.
Într-o cratiță la foc mic, amestecați piersicile, zahărul brun, amidonul de porumb și 3 linguri ulei vegetal. Gatiti si amestecati pana cand zaharul este topit si amestecul este usor ingrosat.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și coaja de lămâie. Se amestecă ouăle, vanilia, 1/2 cană de ulei și sucul de portocale.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă 1/2 aluatul în tigaia pregătită.
Strat cu 1/2 amestecul de piersici, apoi cu restul de aluat. Se acoperă cu amestecul de piersici rămas.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.