Tort de cafea cu pere și mere cu Topping de nucă

Tort de cafea cu pere și mere cu Topping de nucă
Tortul de cafea cu pere și mere cu Topping de nuci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 314 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte de cocos, ulei de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Condimente De Pere Cu Topping De Praline De Nuc, Tort Bundt Cu Condimente De Pere Cu Topping De Praline De Nuc, și Tort de cafea cu pere cu Topping Crunch de pecan de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înfășurați fundul unei tigaie cu formă de arc în folie de aluminiu și ungeți întreaga tigaie cu ulei de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați nucile, 3 linguri de miere și scorțișoară împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă 2 linguri de făină de nucă de cocos într-un castron; tăiați 1/4 cană de unt rece nesărat în făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă amestecul de nucă în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Amestecați perele, merele și sucul de lămâie împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Bateți 1/2 cană de unt nesărat înmuiat, 1/4 cană de miere și ouă împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateți făina de nucă de cocos, laptele de cocos, pudra de săgeată, extractul de vanilie, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea de mare în amestecul de ouă până la un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă 1/2 aluatul în tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Întindeți perele și merele într-un strat peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Se toarnă restul de 1/2 aluat peste mere și pere; se acoperă cu amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 50 până la 55 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a rula un cuțit de unt în jurul marginii tortului și de a slăbi forma arcului. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista