Tortul de budincă de nucă de cocos-var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 426 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Budincă De Orez De Nucă De Cocos Și Lime Cu Mango Și Caju, Budinca de orez de nucă de cocos w / sânge Orange & Lime Vanilla Sugar, și Tort De Budincă De Tei La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Plan de joc: Începeți să fierbeți apa când porniți cuptorul, astfel încât să fie gata când tortul intră în cuptor. Separați ouăle în timp ce concentratul de var se dezgheță în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Carne De Vânat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Ungeți ușor un vas gratinat de 1 litru sau o tigaie rotundă de 8 inci și puneți-l într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Bateți cele 2 linguri de unt cu 1/2 cană de zahăr într-un bol mare până la crem, folosind un mixer electric portabil. Bateți făina, apoi gălbenușurile de ou, concentratul de var, laptele de cocos și sarea. (Pentru cele mai aerisite albușuri de ou, curățați bine bătătoarele, astfel încât să nu rămână niciun amestec pe ele.) Într-un alt castron mediu bateți albușurile de ou până când formează vârfuri moi. În timp ce bateți, turnați încet restul de 1/4 cană de zahăr granulat și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți un sfert din albi în amestecul de nucă de cocos-var, apoi pliați în albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Stropi în Formă De Inimă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit și se adaugă suficientă apă clocotită în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când vârful tortului de budincă este ușor umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se scoate din Baia de apă și se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute; se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
Garnisiți fiecare porție cu nucă de cocos prăjită, dacă doriți.