Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos

Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos
Tortul de budincă cu prune cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frișcă, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos, Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, și Tort Cu Prune Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați prunele, 1 lingură de zahăr, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare kosher într-un castron, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PrunePrune
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ungeți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie din fontă de 9 inci sau a unei tigaie adâncă. Acoperiți fundul cu felii de prune, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
TigaieTigaie
3
Bateți împreună ouăle, zahărul rămas, Zara, vanilia și untul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați făina, praful de copt și restul de 1/2 linguriță sare kosher; se amestecă în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Sare KosherSare Kosher
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă aluatul peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
6
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Rulați vârful cuțitului în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați pe un platou și serviți cu frișcă îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista