Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos
Tortul de budincă cu prune cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frișcă, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos, Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, și Tort Cu Prune Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele, 1 lingură de zahăr, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare kosher într-un castron, aruncând ușor.
Ungeți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie din fontă de 9 inci sau a unei tigaie adâncă. Acoperiți fundul cu felii de prune, suprapunându-se ușor.
Bateți împreună ouăle, zahărul rămas, Zara, vanilia și untul până se omogenizează bine.
Combinați făina, praful de copt și restul de 1/2 linguriță sare kosher; se amestecă în amestecul de ouă.
Se toarnă aluatul peste fructe.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie aproximativ 30 de minute.
Rulați vârful cuțitului în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați pe un platou și serviți cu frișcă îndulcită.