Tort De Broască Țestoasă Cu Caramel Dublu

Tort De Broască Țestoasă Cu Caramel Dublu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu broască țestoasă cu Caramel dublu. O porție conține 278 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cacao, nuci pecan, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Pâine Dublă De Ciocolată Cu Caramel Sărat, Tort dublu de ciocolată Espresso Bundt cu glazură de Caramel, și 5 ingrediente Caramel dublu ciocolată Ziua de naștere înghețată tort baruri pe un băț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți fundul de tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigăilor); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Combinați apa clocotită și cacao, amestecând bine cu un bici. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați zahărul granulat, 6 linguri de unt și vanilia într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 1 2/3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Combinați 1 2/3 căni de făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt și sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Se toarnă aluatul în tigăi pregătite; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Pentru a pregăti glazura, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
11
Adăugați zahăr brun și 2 linguri de lapte; gatiti 1 minut sau pana se topeste zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
12
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
13
Combinați amestecul de unt și 2 lingurițe de vanilie într-un castron mare. Adăugați treptat zahăr pudră; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Adăugați lapte suplimentar, câte 1 linguriță, bătând până la răspândirea consistenței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
15
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde deasupra cu jumătate de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Puneți o baie de caramel într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Snip o gaură mică în 1 colț de sac; burniță jumătate din caramel dip peste glazura. Sus cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel DipCaramel Dip
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
17
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului; stropiți cu dip de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
18
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista