Tort De Aterizare Lunară

Tort De Aterizare Lunară
Tort de aterizare Lunar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 16. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți topping rece biciuit, cookie-uri Oreo bite size, amestec de tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crash-Aterizare Vrăjitoare Tort, Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți), și Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți aluat tort ca regia pe ambalaj; se toarnă în uns și presarata cu faina 2-qt. castron rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în castron 15 min. Slăbiți tort din partea de castron; invertit pe suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți vasul; răciți tortul complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați tortul orizontal în jumătate.
6
Așezați stratul plat pe farfurie.
7
Zdrobiți 7 fursecuri OREO mari pentru a forma firimituri grosiere; se amestecă cu biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
8
Întindeți 1 cană din amestecul rece de bici pe stratul de tort pe farfurie; deasupra cu stratul de tort rămas. Frost cu amestecul rămas de bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Decorați cu ingredientele rămase așa cum se arată în fotografie. Refrigerați resturile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista