Maple Pecan tort este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină de pecan, coniac, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Vermont Maple-Tort Cu Nuci Pecan, Tort cu condimente Pecan cu glazură de arțar, și Tort De Cafea Danez Cu Arțar-Pecan.
Instrucțiuni
1
Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci cu o jantă detașabilă. Într-un castron, amestecați făina universală, făina de pecan, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Praf De Copt
Unt
Nuci Pecan
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Bol
2
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, siropul de arțar, uleiul de pecan și rachiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Gălbenuș De Ou
Ulei De Pecan
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă în amestecul de făină; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Într-un castron mare, cu un mixer, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul, câte o lingură pe rând și continuați să bateți până la luciu, aproximativ 2 minute. Se amestecă un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Răzuiți în amestecul rămas de albuș de ou și pliați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul revine când este apăsat ușor în centru, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați în tigaie într-un raft și lăsați să se răcească aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți marginea tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Tăiați tortul pe jumătate orizontal și așezați stratul inferior pe o farfurie de tort.
11
Întindeți jumătate din glazura de brânză cremă de arțar pe stratul inferior; deasupra cu stratul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sirop De Arțar
12
Întindeți glazura rămasă deasupra (lăsați părțile goale).