Tort de ananas la grătar a La Mode

Tort de ananas la grătar a La Mode
Gratar ananas Lira tort un mod la ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 393 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână tort de lire sterline, unt, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lire la grătar a La Mode, Sos de afine peste Lira tort a La Mode, și Tort de lire la grătar cu ananas îmbibat cu Tequila pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc și 6 inele de ananas (salvați sucul rămas și ananasul pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Combinați untul, zahărul brun, vanilia, scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3
Ungeți jumătate din amestec pe ambele părți ale inelelor de ananas și felii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
4
Pe un grătar neacoperit la foc mediu, gătiți ananasul și prăjitura timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc, perindând ocazional cu amestecul de suc de ananas rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Topiți fiecare felie de tort cu un inel de ananas. Se acoperă cu zmeură, nuci și frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Pound Cake. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista