Tortul de șofran de vacanță necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 130 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, ou, zahăr perlat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Tort De Șofran Cu Unt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți untul și tot zahărul, cu excepția a 1 linguriță, într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați oul; bate până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Încălziți laptele într-o oală mică la foc mediu. Zdrobiți șofranul cu restul de 1 linguriță de zahăr într-un mortar sau un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți laptele de pe foc; adăugați zahăr șofran în oală și amestecați. Acoperiți și lăsați să se absoarbă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
9
Răzuiți aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci ușor unsă. Aranjați migdalele deasupra aluatului; presărați uniform cu zahăr perlat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Perlat
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când testerul introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
11
Aflați despre șofran: aceste stigme galben-portocalii dintr-un crocus mic violet alcătuiesc cel mai scump condiment din lume, deoarece necesită extrem de multă muncă-fiecare floare oferă doar trei stigme, care trebuie culese manual, apoi uscate. Din fericire, un pic de șofran merge mult. Acest condiment este integrat în multe feluri de mâncare tradiționale, cum ar fi chiflele suedeze de șofran menționate, risotto milanese, bouillabaisse și paella. Șofranul pudră își pierde aroma și poate fi adesea adulterat cu imitații. Cumpărați o cantitate mică de fire de înaltă calitate și zdrobiți sau abrupți chiar înainte de utilizare. Păstrați șofranul etanș într-un loc răcoros și întunecat.