Tort cu unt de arahide Blue-Ribbon

Tort cu unt de arahide Blue-Ribbon
Tortul cu unt de arahide Blue-Ribbon necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 37 g de grăsimi și un total de 664 de calorii . Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 235 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați alune prăjite în miere, ciocolată semidulce, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este oferit de Taste of Home. Cu un scor de 49% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata de capere cu panglică de dovlecei , Pizza cu panglică de dovlecei și ricotta și Tortul cu crustă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți trei forme rotunde de copt de 23 cm; dați-le deoparte. Într-un bol mare, amestecați untul, untul de arahide și zahărul brun până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare adăugare. Încorporați vanilia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; adăugați-le la amestecul cremos, alternativ cu laptele bătut, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Turnați în tăvile pregătite (tăvile vor avea o umplutură puțin adâncă).
5
Coaceți la 175°C timp de 17-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe grătare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6
Pentru umplutură, într-o cratiță mare și groasă, aduceți smântâna și zahărul brun la fierbere, la foc mediu. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1-2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Luați de pe foc; adăugați ciocolata și untul de arahide, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
8
Transferați într-un bol mic; răciți până când amestecul capătă o consistență care se întinde.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
9
Pentru glazură, într-un bol mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Încorporați vanilia și bateți. Treptat, încorporați 1-1/4 căni de zahăr pudră și bateți până când compoziția devine ușoară și pufoasă. Într-un bol mic, bateți smântâna și zahărul pudră rămas până se formează vârfuri tari; încorporați-le în amestecul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
10
Întindeți umplutura între straturi. Glazurați partea de sus și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Decorați cu batoane de ciocolată tocate și alune. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista