Tort cu strat de ciocolată cu umplutură de Cheesecake
Tortul cu strat de ciocolată cu umplutură de Cheesecake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 10 porții cu 1385 calorii, 20g de proteine, și 81G de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 267 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ciocolata semi-dulce, puteți urma acest fel principal cu BAKER ' s ONE BOWL Fudge de ciocolată Semi-dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort cu strat de ciocolată cu umplutură de Cheesecake, Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată Cu Umplutură De Zmeură, și Tort Cu Strat De Ciocolată Albă Cu Umplutură De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o tigaie rotundă de 9 inci cu folie de aluminiu, lăsând marginile foliei să se extindă peste părțile laterale ale tigaiei. Ungeți ușor folia. Într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până când este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Adăugați zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă smântâna și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Lichior
Ouă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 45 de minute, apoi opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul în cuptor cu ușa închisă încă o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați cheesecake-ul să se răcească complet în tigaia sa pe o grătar, apoi acoperiți și răciți timp de 4 ore. Folosind marginile foliei ca mânere, scoateți cheesecake-ul din tigaie și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Întindeți un strat de glazură deasupra tortului de ciocolată. Apoi, stratificați cheesecake și acoperiți cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
2
Așezați a doua prăjitură de ciocolată și gheață cu glazură deasupra și pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Gheață
3
Presărați migdale pe părți sau deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, lichiorul, apa, uleiul și ouăle. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cele 2 tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Lichior
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Coaceți 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească în tigăi 10 minute. Întoarceți-vă pe rafturi de sârmă și lăsați să se răcească complet.
8
Într-un castron mare, bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați ciocolată, bătând până se combină. Bateți lichiorul de migdale și zahărul cofetarilor până când sunt ușoare și pufoase.