Cranberry cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 254 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Afine Cu Susul În Jos, Tort de afine cu susul în jos, și Tort cu merișor cu capul în jos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti toppingul, acoperiți ușor o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Încălziți zahărul brun și 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti 2 minute sau pana cand untul se topeste si zaharul se dizolva, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de zahăr în tigaia pregătită pentru tort,tigaia înclinată pentru a acoperi uniform fundul. Aranjați afine uniform peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
5
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Puneți zahărul granulat și 1/2 cană de unt într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Îndoiți amestecul de făină în amestec de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
9
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate. Îndoiți ușor albușurile în aluat. Puneți aluatul peste afine, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra tortului și inversați tigaia de tort pe farfurie.