Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos

Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos
Cranberry cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 254 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Afine Cu Susul În Jos, Tort de afine cu susul în jos, și Tort cu merișor cu capul în jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti toppingul, acoperiți ușor o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Încălziți zahărul brun și 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti 2 minute sau pana cand untul se topeste si zaharul se dizolva, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de zahăr în tigaia pregătită pentru tort,tigaia înclinată pentru a acoperi uniform fundul. Aranjați afine uniform peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
5
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Puneți zahărul granulat și 1/2 cană de unt într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Îndoiți amestecul de făină în amestec de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
9
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate. Îndoiți ușor albușurile în aluat. Puneți aluatul peste afine, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra tortului și inversați tigaia de tort pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
12
Lăsați să stea 5 minute și scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista