Tort Cu Mere

Tort Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu mere cu glazură de arțar, Tort cu mere cu sos cald de cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți Generos o tigaie cu tub de 10 inci cu unt (tigaia trebuie să aibă fundul detașabil) și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a combina și aera; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați zahărul și uleiul într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Adăugați amestecul de făină rezervat și, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați până se încorporează uniform, având grijă să nu amestecați prea mult. Se amestecă merele și nucile până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când suprafața tortului se rumeneste și o scobitoare sau o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 60 până la 65 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Puneți toate ingredientele într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând des până când zahărul s-a dizolvat complet. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 3 minute.În timp ce tortul este încă cald și în tigaia tubului, turnați toată glazura peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lăsați să stea până se răcește complet, cel puțin 2 hours.To scoateți tortul din tigaie, treceți un cuțit între tort și atât perimetrul tigaiei, cât și tubul. Aranjați o foaie de folie de aluminiu astfel încât să atingă direct suprafața tortului, făcând o gaură în folie pentru a expune tubul. Întoarceți tigaia și împingeți fundul detașabil și tortul în jos pe folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și fundul detașabil. (Dacă tortul se lipește de fund, treceți un cuțit între el și fund). Inversați un tort sau un platou de servire peste tort. Întoarceți tortul și platoul și îndepărtați folia. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista