Tort Cu Ganache De Ciocolată

Ciocolata Ganache tort ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Acest desert are 294 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată, glazură de ciocolată betty rich & creamy și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 8 inci sau 9 inci.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Se întinde cu aproximativ 1/3 cană glazură. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mediu până când este fierbinte (nu fierbeți); se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează.
Lăsați să stea 5 minute. Se toarnă cu grijă amestecul de ciocolată pe centrul superior al tortului; se întinde pe margine, permițând unora să stropească în jos.
Garnisiți blatul tortului cu bomboane de caramel. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este setată. A se păstra acoperit la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.