Tort Cu Cireșe De Ciocolată Cu Susul În Jos
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul cu cireșe de ciocolată cu susul în jos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 265 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort cu cireșe de ciocolată cu susul în jos, Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos, și Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Întindeți umplutura de plăcintă uniform în fundul unei tigaie unsă de 9x13 inch.
Într-un castron mare amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un alt castron combinați apă, ulei, oțet și vanilie.
Adăugați aceste ingrediente lichide în amestecul de făină dintr-o dată. Se amestecă până se umezește.
Se toarnă aluatul uniform peste umplutura de plăcintă cu cireșe.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F ( 175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute în tigaie, apoi inversați tortul pe un vas de servire și continuați să se răcească.