Tort Coco Cola
Tortul Coco Cola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 77 cenți pe porție. O porție conține 707 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de bicarbonat de sodiu, băutură carbogazoasă cu aromă de cola, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coco Cola, Tort de ciocolată Cola cu glazură de Cola, și Pollo a la Coca-Cola (pui fiert cu băutură Cola).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie sau o caserolă de 16x20 inci.
Aduceți 1 cană de unt, 3 linguri de pudră de cacao și 1 cană de băutură carbogazoasă cu aromă de cola la fiert într-o cratiță; se amestecă până se omogenizează.
Combinați zahărul alb și făina într-un castron.
Se toarnă amestecul de unt fierbinte peste zahăr și făină; se amestecă până se omogenizează bine.
Amestecați laptele de unt, ouăle, bicarbonatul de sodiu și extractul de vanilie în amestec; pliați în 1 cană de nuci pecan.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 de minute.
Topiți 1/2 cană de unt, 3 linguri de pudră de cacao și 6 linguri de băutură carbogazoasă cu aromă de cola împreună într-o cratiță la foc mic până se omogenizează; se ia de pe foc.
Turnați zahărul cofetarilor într-un castron. Amestecați amestecul de unt în zahărul cofetarilor până când glazura este netedă; pliați în 1/2 cană de nuci pecan.
Întindeți glazura peste tortul cald.