Tort Clasic Cu Mâncare De Înger Condimentat

Tort Clasic Cu Mâncare De Înger Condimentat
Tortul clasic cu mâncare de înger condimentat este un lactate gratuit rețetă cu 12 porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină de tort, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort Clasic Cu Mâncare Înger, Tort Clasic Cu Mâncare Înger, și Tort Clasic Cu Mâncare Înger.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr și condimentul de plăcintă cu dovleac, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
SareSare
6
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
VanilieVanilie
SucSuc
ZahărZahăr
7
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista