Tort Alb De Munte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul White Mountain. O porție conține 541 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, praf de copt, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gheață Albă De Munte, Cupcakes Cu Nucă De Cocos De Munte Alb, și Tort De Munte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci.
Cerneti si masurati faina de tort.
Se adaugă sare și praf de copt și se cerne din nou.
Într-un castron mare, bateți scurtarea până se omogenizează.
Adăugați zahărul treptat și bateți până devine pufos.
Adăugați ingrediente cernute alternativ cu lapte și arome (Vezi nota bucătarului). Bateți bine după fiecare adăugare.
Bateți albușurile de ou până se înțepenesc și pliați în amestec.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul revine când este ușor atins cu vârful degetului și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de îngheț.