Tortul alb de ocazie specială necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 551 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 236 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, zahăr, panseluțe comestibile și sare. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Ciocolată Cu Ocazie Specială, Tort Cu Strat De Portocale Cu Ocazie Specială, și Fiecare Ocazie Tort Alb.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu apă. Bate doar până se combină. Într-un alt castron, bateți albușurile cu viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru Servire
5
Într-un castron mare, bateți scurtarea, zahărul cofetarilor, extractele și sarea până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Așezați o prăjitură pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu tortul rămas. Tentă 2 căni glazură cu colorant alimentar liliac; întins deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Ardei Arbol
8
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți vârful #10 și umpleți cu glazura albă rămasă. Țeavă un chenar de" perle " în jurul partea de jos și de sus a tort. Cu vârful # 3, pipă "perle" mai mici pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul alb. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "